Mia en David zijn al ruim 20 jaar een “gelukkig” getrouwd koppel en waar iedereen 20 jaar huwelijk (porseleinen bruiloft) met een of ander feestje in de verf zou hebben gezet is dit niet het geval bij Mia en David.

Voor Mia staat heel haar huwelijksleven in het teken van het getal “21” en ze zijn dan ook niet toevallig op 21 december getrouwd. Op 21 december van dit jaar vieren ze dan ook hun 21ste huwelijksverjaardag, hun “Opalen” bruiloft en Mia is van plan om van dat feest een grootse gebeurtenis te maken.

David gaat door het leven met één groot doel voor ogen, … beroemd worden ! De enige weg daar naar toe is voor hem een wereldrecord vestigen dat wordt opgenomen in het Guinness World records book. De wereld stort die morgen voor hem echter in als blijkt dat zijn recent gevestigde wereldrecord “spruitjes eten” op de valreep nog verbeterd werd zodat hij eens te meer, na reeds ettelijke andere mislukte pogingen, niet in de kersverse versie van het boek is opgenomen.

David is in alle staten en gaat koortsachtig op zoek naar een andere “specialiteit” waarvan hij het wereldrecord nog dit jaar kan breken zodat hij in de volgende uitgave van het boek wordt opgenomen. Zijn keuze valt daarbij op het wereldrecord … paalzitten !

Mia is de wanhoop nabij want 21 december, “haar” opalen bruiloft komt steeds dichterbij …